Gratis zoektocht naar Het Gouden Ei in Zonnebeke

Iedereen die houdt van een goed raadsel en een fijne zoektocht mag op zoek naar Het Gouden Ei.© NVZ
Iedereen die houdt van een goed raadsel en een fijne zoektocht mag op zoek naar Het Gouden Ei.© NVZ
Redactie KW

Tijdens de paasvakantie zit er een Gouden Ei verstopt in Zonnebeke.

“Het Gouden Ei is een online en offline zoektocht voor gezinnen, vrienden, collega’s, familieleden of buren. Kortom, voor iedereen die houdt van een goed raadsel en een fijne zoektocht”, zegt Bart D’ Hulster van de dienst toerisme in Zonnebeke.

“Vanaf maandag 5 april verschijnt elke avond om 20 uur een raadsel op hetgoudenei.be . Dat kan een droedel, een anagram, een rebus, een QR-code zijn. Op zaterdag en zondag komen er zelfs twee raadsels online, een om 20 uur en een tweede om 20.30 uur. Wie de oplossingen van de negen raadsels samen legt, weet waar Het Gouden Ei verstopt zit en kan het opgraven, vangen, vinden, losknippen,…”

“Alle inwoners kunnen gratis deze raadsels oplossen en meezoeken. De zoektocht, die telkens uit negen raadsels bestaat, eindigt op het moment dat iemand Het Gouden Ei te pakken krijgt. De vinder maakt een selfie met Het Gouden Ei en plaatst die op de Facebookpagina van Het Gouden Ei. Zo weten alle zoekers dat Het Gouden Ei gevonden is”, besluit Bart D’Hulster. (NVZ)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.