Gratis shopping shuttle app in Knokke-Heist 

© (Foto GF)
Dirk Meulders
Dirk Meulders Medewerker KW

Invest Mobile en Toerisme Knokke-Heist slaan de handen in elkaar voor de lancering van de applicatie Distrimob. De Distrimob-app komt er ter ondersteuning van de gratis, elektrische shopping shuttle die de belangrijkste winkelstraten van de kustgemeente met elkaar verbindt.

De shopping shuttle rijdt dagelijks, om de 20 minuten, tussen 11 uur en 19 uur. Het laatste vertrek is om 18u30 aan het Verweeplein. Met de lancering van de Distrimob-app wordt het nog makkelijker om de dichtstbijzijnde halte te bepalen, je traject en het vertrekuur. Bovendien ontdek je ondertussen de belangrijkste evenementen en de openbare faciliteiten bij jou in de buurt.

Komt jouw busje zo? De shopping shuttle vertelt het je. Want men kan live de shuttle volgen zodat je perfect weet hoeveel winkeltijd je nog hebt voordat de volgende shuttle arriveert. De applicatie kadert in het duurzaam en optimaal gebruik van de elektrische shuttles om bezoekers eenvoudig en gebruiksvriendelijk te vervoeren naar de gewenste locatie. Men kan de Distrimob-app downloaden via de Play Store voor Android of de Mac App Store voor iOS.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier