Toen Angelo op de sociale media een foto zag van een zorgkundige, die na een loodzware shift voor lege rekken stond in de supermarkt, begon hij naar eigen zeggen na te denken over wat hij voor hen kon betekenen. "In deze dagen kunnen zij extra steun gebruiken. Er wordt op dit moment heel veel van hen gevraagd. Mijn vrouw is thuisverpleegster en kan ervan meespreken. Ik heb beslist dat de hulpverleners voortaan een gratis pizza, pasta of burger mogen afhalen op vertoon van hun pas", aldus Angelo.

"Ik ben al blij dat we überhaupt open mogen blijven. Daarom zal het nu niet op die extra pizza, pasta of burger komen. Leveringen zijn evenwel niet mogelijk voor de hulpverleners want onze delivery kan de vraag amper bijhouden. Bovendien moeten op voorhand zeker weten dat de klant in kwestie recht heeft op een gratis pizza, anders zal ons kassasysteem protesteren", aldus Angelo Dieryck.

(BB)

Toen Angelo op de sociale media een foto zag van een zorgkundige, die na een loodzware shift voor lege rekken stond in de supermarkt, begon hij naar eigen zeggen na te denken over wat hij voor hen kon betekenen. "In deze dagen kunnen zij extra steun gebruiken. Er wordt op dit moment heel veel van hen gevraagd. Mijn vrouw is thuisverpleegster en kan ervan meespreken. Ik heb beslist dat de hulpverleners voortaan een gratis pizza, pasta of burger mogen afhalen op vertoon van hun pas", aldus Angelo."Ik ben al blij dat we überhaupt open mogen blijven. Daarom zal het nu niet op die extra pizza, pasta of burger komen. Leveringen zijn evenwel niet mogelijk voor de hulpverleners want onze delivery kan de vraag amper bijhouden. Bovendien moeten op voorhand zeker weten dat de klant in kwestie recht heeft op een gratis pizza, anders zal ons kassasysteem protesteren", aldus Angelo Dieryck.(BB)