Stijn versneed het papier op een formaat van 25 op 35 centimeter en maakte pakketjes van 200 vellen. Het was de bedoeling dat geïnteresseerden die vanaf vandaag zouden afhalen tussen 10 en 12 uur op zijn oprit langs de Westlaan.

"Als men met de wagen passeert en de koffer open doet, zal ik een pak papier erin leggen. Zo volgen we de regels van social distancing", legde Stijn zijn werkwijze vooraf nog uit. Zondag kreeg hij echter van commissaris Muyllaert van de politiezone RIHO het bericht dat de papierafhaling niet mocht doorgaan omdat dit geen essentiële verplaatsing is in coronatijd. (SBR)

Stijn versneed het papier op een formaat van 25 op 35 centimeter en maakte pakketjes van 200 vellen. Het was de bedoeling dat geïnteresseerden die vanaf vandaag zouden afhalen tussen 10 en 12 uur op zijn oprit langs de Westlaan. "Als men met de wagen passeert en de koffer open doet, zal ik een pak papier erin leggen. Zo volgen we de regels van social distancing", legde Stijn zijn werkwijze vooraf nog uit. Zondag kreeg hij echter van commissaris Muyllaert van de politiezone RIHO het bericht dat de papierafhaling niet mocht doorgaan omdat dit geen essentiële verplaatsing is in coronatijd. (SBR)