"Met een aantal mensen dat werkt rond met yoga, mindfulness en onderwijs zijn we al een tijdje bezig met een concept waarbij we onze talenten kunnen overbrengen naar de mensen toe", luidt het bij de dames. Nu de kinderen plots thuis zijn van school en er zo weinig mogelijk contact aan te raden is, besloten we om met ons programma naar buiten te komen."

Gratis tijdens de coronacrisis

Met www.summalife.be zetten ze filmpjes online. "Die zijn gratis beschikbaar. We bieden ook een dagplanning aan met voorstellen hoe de dag kan ingevuld worden. Er zijn ook momenten van live meetings op Zoom. Het enige wat je moet doen, is je online registreren en dan kan je de hele cursus zien." Mariam heeft ook een aanbod voor ouders en tieners die nu thuis zitten.

Daphné, Mandy en Mariam zijn gedreven en doen alles met veel plezier en liefde en bieden dit alles gratis aan tijdens de coronacrisis. "Het is de bedoeling om dit later nog verder uit te werken met een verdiepende cursus en informatie aan een democratische prijs."

Filmpjes

Deze morgen namen al tien kinderen deel aan de live meeting. "We zien dat onze filmpjes op YouTube gedurende de dag al meer en meer views kregen." Het eerste filmpje zie je hieronder.

Voorlopig zal er gedurende de eerste drie lesvrije schoolweken al elke dag een programma te vinden zijn met yogafilmpjes en een brainstorm aan activiteiten die de kinderen kunnen doen. De dag eindigt met een meditatie en een uur live meeting. "Dan zien we verder hoe de coronacrisis evolueert. We kunnen nu alvast de mensen begeleiden in deze periode, waarin veel kindjes thuis zijn en niet echt naar buiten kunnen, want vaak moeten de ouders die thuis zijn nu van thuis uit werken, terwijl ze de kinderen moeten opvangen. Het is niet hetzelfde als in een vakantie waar je de dag kan inplannen met uitstappen, vakantiekampen of feestjes."

Naast de planning voor de kinderen is er ook gratis online yoga voor volwassenen om iedereen wat te kalmeren in coronastormtijd.

"Met een aantal mensen dat werkt rond met yoga, mindfulness en onderwijs zijn we al een tijdje bezig met een concept waarbij we onze talenten kunnen overbrengen naar de mensen toe", luidt het bij de dames. Nu de kinderen plots thuis zijn van school en er zo weinig mogelijk contact aan te raden is, besloten we om met ons programma naar buiten te komen."Met www.summalife.be zetten ze filmpjes online. "Die zijn gratis beschikbaar. We bieden ook een dagplanning aan met voorstellen hoe de dag kan ingevuld worden. Er zijn ook momenten van live meetings op Zoom. Het enige wat je moet doen, is je online registreren en dan kan je de hele cursus zien." Mariam heeft ook een aanbod voor ouders en tieners die nu thuis zitten. Daphné, Mandy en Mariam zijn gedreven en doen alles met veel plezier en liefde en bieden dit alles gratis aan tijdens de coronacrisis. "Het is de bedoeling om dit later nog verder uit te werken met een verdiepende cursus en informatie aan een democratische prijs." Deze morgen namen al tien kinderen deel aan de live meeting. "We zien dat onze filmpjes op YouTube gedurende de dag al meer en meer views kregen." Het eerste filmpje zie je hieronder.Voorlopig zal er gedurende de eerste drie lesvrije schoolweken al elke dag een programma te vinden zijn met yogafilmpjes en een brainstorm aan activiteiten die de kinderen kunnen doen. De dag eindigt met een meditatie en een uur live meeting. "Dan zien we verder hoe de coronacrisis evolueert. We kunnen nu alvast de mensen begeleiden in deze periode, waarin veel kindjes thuis zijn en niet echt naar buiten kunnen, want vaak moeten de ouders die thuis zijn nu van thuis uit werken, terwijl ze de kinderen moeten opvangen. Het is niet hetzelfde als in een vakantie waar je de dag kan inplannen met uitstappen, vakantiekampen of feestjes."Naast de planning voor de kinderen is er ook gratis online yoga voor volwassenen om iedereen wat te kalmeren in coronastormtijd.