Gratis oliebollen voor Waregemse zorgsector

Burgemeester Kurt Vanryckeghem, Johnny Wastyn, directeur Noël Cierkens, Joost Kerkhove en Pietro Iacupucci voor de ingang van het Onze-Lieve-Vrouw van het Lourdes Ziekenhuis. © DJW
Redactie KW

De directeur van het Onze-Lieve-Vrouw van Lourdes Ziekenhuis Noël Cierkens kreeg vrijdagvoormiddag het bezoek van Johnny Wastyn van het oliebollen-en frietkraam Booghs dat regelmatig op het marktplein staat. Hij had een lekker cadeautje bij voor het zorgpersoneel.

Johnny Wastyn, die vergezeld werd door burgemeester Kurt Vanryckeghem en schepenen Joost Kerkhove en Pietro Iacopucci, had een enveloppe bij met een zevenhonderdtal vouchers. Die zijn bestemd voor de zorgverstrekkers en alle andere personeelsleden van het ziekenhuis om hen te bedanken en te huldigen voor de extra zorgen voor de coronapatiënten en hun aanpak van het virus. Ook het personeel van woon-zorgcentra de Meers, De Karmel en Acropolys werden met eenzelfde cadeautje bedacht.

Met die vouchers of bonnen kunnen ze tot dinsdag 16 juni gratis oliebollen ophalen aan het kraam van Johnny Wastyn dat tot die datum op de heringerichte en vernieuwde hoek van de Zuiderlaan met de Schakelstraat staat opgesteld. (DJW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier