"Voor deze mensen is het door de diverse mondmaskerverplichtingen niet altijd even gemakkelijk om op een goede manier te communiceren met anderen", verduidelijkt schepen van Sociale Zaken en Welzijn Louis Vanderbeken (CD&V).

"Liplezen is bijvoorbeeld niet meer mogelijk en dat zorgt toch voor heel wat extra moeilijkheden. Door het gebruik van zo'n sticker op het mondmasker kunnen ze hun omgeving informeren dat ze niet goed horen en aangeven wat de anderen voor hen kunnen doen. Zo kunnen ze zich wel verstaanbaar maken. De stickers kunnen, na afspraak, opgehaald worden in het Sociaal Huis van Deerlijk in de Vercruysse de Solartstraat." (DRD)

"Voor deze mensen is het door de diverse mondmaskerverplichtingen niet altijd even gemakkelijk om op een goede manier te communiceren met anderen", verduidelijkt schepen van Sociale Zaken en Welzijn Louis Vanderbeken (CD&V)."Liplezen is bijvoorbeeld niet meer mogelijk en dat zorgt toch voor heel wat extra moeilijkheden. Door het gebruik van zo'n sticker op het mondmasker kunnen ze hun omgeving informeren dat ze niet goed horen en aangeven wat de anderen voor hen kunnen doen. Zo kunnen ze zich wel verstaanbaar maken. De stickers kunnen, na afspraak, opgehaald worden in het Sociaal Huis van Deerlijk in de Vercruysse de Solartstraat." (DRD)