Grappig filmpje van Jérémie en Julie op ‘Alleen bij jou’ al 123.034 keer afgespeeld in één week op Instagram

Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Je bent jong en je wilt eens grappig doen. Dat deed Jérémie Vrielynck uit Deerlijk, samen met zijn partner Julie Daems. Beiden zaten in een klein zwembadje. Julie in badpak, Jérémie in zwembroek én met de gitaar in de hand. Jérémie tokkelde, Julie deed gebaren bij de eerste zinnen van zijn succesvolle single ‘Alleen bij jou’. Eén week geleden werd dat filmpje door Jérémie op Instagram geplaatst en het werd al 123.034 keer afgespeeld. Volgens Jérémie komen er de laatste dagen telkens 20.000 mensen per dag erbij, die dit filmpje bekeken.

Instagram Reels wil blijkbaar concurreren met het bekende TikTok. Jérémie was lange tijd niet zo’n voorstander voor deze sociale media, maar als bekend artiest moet je dat ook wel eens uitproberen. En dat gebeurde tijdens de hittegolf. De 20-jarige zat met zijn liefje in een klein zwembadje. Natuurlijk ontbrak de gitaar niet en zo ontstond een filmpje dat voor deze sociale media maar vijftien seconden mag duren. “Wat ben ik geschrokken dat dit filmpje zo massaal wordt afgespeeld”, zegt Jérémie aan de telefoon. “Mijn vriendin en ik deden dat voor de grap en plots is dat filmpje precies een hype geworden. Of het komt omdat ik in ontbloot bovenlijf erbij zit ? Haha, dat is best mogelijk, dat spreekt de vrouwelijke fans zeker aan, maar het kan ook zijn omdat de mannen naar mijn knap lief kijken. Maar persoonlijk denk ik dat de grappige uitbeelding van het nummer de mensen aanspreekt. Ik kijk de cijfers niet constant na, maar wanneer ik als het ware eens met mijn ogen knipper zijn er al terug honderden mensen erbij gekomen die het afspeelden. Super toch !”

Ook in de Vlaamse Ultratop 50 blijft Jérémie het goed doen met de song ‘Alleen bij jou’. Vorige zondag stond hij al twaalf weken erin genoteerd. De week ervoor was hij gezakt naar plaats 21, maar gisteren stond hij op plaats 19 of opnieuw twee plaatsen gestegen. “Ik stond vier weken na elkaar in de Vlaamse Top 10. Dat was al super. Dat nummer blijft maar meegaan en dat vind ik natuurlijk ook super”, vertelt Jérémie, die ook nog altijd in andere Vlaamse hitparades in de Top 10 staat, waaronder bij FamilyRadio. Nog goed nieuws is dat zijn streaming op Spotify van ‘Alleen bij jou’ eveneens een groot succes is. Momenteel zit hij aan 198.229 streams of bijna 200.000 streams. Intussen is Jérémie al bezig met een volgend muzikaal project. “Wat het zal worden, zeg ik nog niet”, besluit hij. “Maar ik duim voor alweer een sterk nummer.” (PADI)

https://www.instagram.com/reel/CDtrPVKAVCx/?igshid=v1o2fq39cg5v

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.