Graag geziene figuur Caroline Dewaele (47) overleden in Deerlijk

© Facebook
Redactie KW

Na een slepende ziekte is woensdag Caroline Dewaele op 47-jarige leeftijd overleden. “Een topmadam, een doorzetter, een mooie en lieve vrouw die altijd positief ingesteld was”, wordt ze door haar grote vriendenkring omschreven.

Caroline woonde met haar echtgenoot Dave Vanhoyland en haar kinderen Mathis en Camille in de Vrijputstraat. Ze was dagelijks verantwoordelijke en verantwoordelijke bewonerszorg in het woonzorgcentrum Biezenheem in Bissegem. Caroline was een graag geziene figuur in het socio-culturele leven in Deerlijk in het algemeen en bij tennisclub TC Gaverkasteel in het bijzonder.

Ganse gemeente in rouw

“Een topmadam, een doorzetter, een mooie en lieve vrouw die altijd positief ingesteld was”, wordt ze door haar grote vriendenkring omschreven. “We gaan Caroline op vele plaatsen missen, zeker ook in Deerlijk”, stelt burgemeester Claude Croes. “We hebben verdriet en bij het ophalen van herinneringen verschijnt er onmiddellijk een glimlach op ons gezicht. Caroline was een heel straffe madam. Ik koester haar fantastische humor en haar eeuwige lach. Heel veel sterkte aan Dave, de kinderen, de familie en de vele vrienden. We zijn momenteel allemaal in rouw.”

Ook zanger-presentator-acteur Niels Destadsbader was een goeie vriend van Caroline. “Scheetje toch, ik ben verdrietig omdat ik jou nu al kwijt ben”, postte hij op Instagram. “Ik ben boos omdat je dit niet verdient. Ik ben dankbaar omdat ik jou vriend kon zijn, trots omdat ik in jouw hart mocht zitten en blij omdat je niet langer hoeft te lijden. Carolinetje, je was de max.” (DRD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier