Gouden Pakjesbeurs in Ieperse Steinerschool Koningsdale

Op zondag 2 december organiseert Steinerschool Koningsdale haar jaarlijkse Gouden Pakjesbeurs. Een beurs met onder meer creatieve ondernemers, kunstige hobbyisten en workshops.

© EG

“Een bezoek aan de Gouden Pakjesbeurs is een gelegenheid om duurzame, creatieve, ecologische en handgemaakte eindejaarsgeschenken aan te kopen”, zegt Ann-elise Lietaert, voorzitster van oudervereniging De Hofnar en directrice Barbara Decramer. “De gouden pakjesbeurs geeft een namiddag onderdak aan biologische fairtradekledij, ecologisch meubilair, sfeerartikelen, schoolartikelen gebruikt in de steinerpedagogie, houten speelgoed, honing, zelfgemaakte slabbetjes, ecologisch babygerief, natuurlijke matrassen, juwelen, accessoires, boeken, systemen voor vitaliserend drinkwater, biowollen sokken…”

Eindejaarsideetjes

“Doorlopend zijn er creatieve workshops voor kinderen. Breng dus gerust kerstballen mee om deze een nieuw leven te geven. Er is ook een inpakstand die zorgt dat elk cadeautje er eentje wordt met een gouden randje. Met de gouden pakjesbeurs steun je Steinerschool Koningsdale.” Voor het eerst speelt De Gouden pakjesbeurs thuis en vindt het evenement plaats op de school in de Oudstrijderslaan van 13.30 tot 17.30 uur. De school verhuisde vorig jaar naar de vroegere groendienst, dichtbij de vestingen. (EG)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.