Gouden jubilaris zit één uur vast in gemeentelijke lift in Ingelmunster

De brandweer deed al het mogelijke om de lift vlug open te krijgen. © FODI
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Voor Marc en Paula Naert-Verstraete uit Ingelmunster was het vandaag een heel heuglijke dag, want het echtpaar werd officieel ontvangen in het gemeentehuis ter gelegenheid van hun 50ste huwelijksverjaardag.

Even voor 11 uur stapte Marc, samen met Herman Verstraete, Annie Verhulst en Annie Verstraete, de lift in die hen vanop de gelijkvloerse verdieping naar de eerste verdieping zou brengen. Helaas liep het mis, want door een defect blokkeerde de lift. Het duurde bijna één uur vooraleer Marc en de drie andere personen konden bevrijd worden door mensen van het gemeentelijke brandweerkorps uit Ingelmunster. Er was intussen ook al een technieker verwittigd, maar tegen dat die arriveerde was het viertal al met de schrik uit de lift.

Gouden jubilaris zit één uur vast in gemeentelijke lift in Ingelmunster
© FODI

Gouden jubilaris Marc Naert kwam maar bleekjes eruit.
Gouden jubilaris Marc Naert kwam maar bleekjes eruit.© FODI

Voorlopig mag de lift niet meer worden gebruikt. Met één uur vertraging kon de plechtigheid beginnen. Alles werd dan in een drafje afgehandeld, want het echtpaar werd met alle genodigden verwacht voor het gouden feest in Maelstede in Kuurne. En ze hadden al veel tijd verloren door die defecte lift.

(PADI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier