Goud voor Sandra Kim door ‘The Masked Singer’ én meteen ook nieuwe single

TV-kijkend Vlaanderen zat gisteravond vol spanning aan de buis gekluisterd voor de ontknoping van het razend populaire ‘The Masked Singer‘ op VTM. Koningin werd de grote winnaar en dat bleek niet Dana Winner, maar wel degelijk Sandra Kim te zijn. Sandra strijkt 34 jaar na het Eurovisiesongfestival opnieuw het goud op.


Sandra kon haar tranen niet bedwingen toen ze als Koningin in de finale tot grote winnares werd uitgeroepen. “Niemand zag het, maar toen mijn naam viel heb ik gehuild onder het masker”, zegt ze. “Ik was erg emotioneel”. Ze is dan ook bijzonder fier dat zij de allereerste winnaar is van ‘The Masked Singer’. “I did it! Ik ben super fier dat ik deze ervaring op mijn cv en in mijn biografie kan schrijven. Het was uniek, ik zal ‘The Masked Singer’ nooit of nooit vergeten”.

Vandaag verrast Sandra dan ook meteen met een nieuwe single na haar grootse avontuur : een eigen versie van ‘Who Are You‘, de titelsong van ‘The Masked Singer’ die door Regi onder handen werd genomen. De originele song van ‘The Who’ die in 1978 een enorme hit werd, kreeg voor de versie van Sandra Kim een fris en eigentijds arrangement aangemeten. Sandra, alias De Koningin, kan er opnieuw een sterk staaltje zang in afleveren. (PADI)

De song is vanaf vandaag digitaal beschikbaar als download en via de courante streamingkanalen.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.