Goud voor Johny en Nadia: “Vonken op het bal”

Redactie KW

Op zaterdag 15 juli vierden Johny Knockaert (71) en Nadia Huysentruyt (69) uit de Tombroekstraat hun gouden huwelijksjubileum in het stadhuis in Kortrijk. Ze huwden op 14 juli 1967 in Moeskroen.

Het koppel leerde elkaar kennen op een opendeurdag in juni 1964. Er was die avond een bal waar de vonken zijn overgeslagen. Johny moest kort daarna naar Duitsland voor zijn legerdienst. Hij zag zijn Nadia bijna een jaar niet, maar het koppel bleef toch samen. Ze huwden op 14 juli 1967 voor de wet en de dag erna voor de kerk. Nadien was er een groot feest in Au Chevalier in Bellegem.

Johny begon zijn carrière bij Vanassche in Kuurne waar hij het internationaal transport verzorgde. Later ging hij aan de slag bij Dejager Transport in Heule. Hij sloot zijn beroepsloopbaan af bij Castelein op de L.A.R.. Nadia werkte verschillende jaren bij textielfabriek Motte.

Nadia houdt van dansen. Dat doet ze elke zondag met Johny. Het koppel houdt ook van reizen. Nadia reist ook graag eens met vriendinnen. Ze is lid van Okra en van de gepensioneerdenvereniging van Moeskroen.

Johnny en Nadia hebben met Ronny (43) één zoon. Ze zijn de fiere mammie en pappie van hun kleindochter Lien en hebben met Jordy ook een stiefkleinkind.

(EDB- foto JVGK)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.