Rond 19.30 uur werd het Nelson Mandelaplein gisteren voor de tweede keer deze week afgesloten wegens volzet. Veel volk in de wachtrij stond er kou te vatten in de hoop een glimp op te vangen van indie-popgroep Bazart. Maar ook het verrassingsoptreden van Goran Staessen (22), die als G Goran het wereldwijde web veroverde sloeg erg aan. Vooral het jongere publiek ging zich warm springen voor zijn podium.

G Goran sloeg vooral aan bij het jongere publiek., ST
G Goran sloeg vooral aan bij het jongere publiek. © ST

Om 23.00 uur was het de buurt aan de Kortrijkse electrorockband Goose die voor eigen publiek alles gaf wat erin zat. Er werd dan ook gefeest tot in de late uurtjes in fuifzaal Depart. De party was al weken volledig uitverkocht, wie geen ticket had kwam er niet in.

(AN)

Bert, de drummer van Goose opende voor zijn collega's., ST
Bert, de drummer van Goose opende voor zijn collega's. © ST
© ST
© ST
Rond 19.30 uur werd het Nelson Mandelaplein gisteren voor de tweede keer deze week afgesloten wegens volzet. Veel volk in de wachtrij stond er kou te vatten in de hoop een glimp op te vangen van indie-popgroep Bazart. Maar ook het verrassingsoptreden van Goran Staessen (22), die als G Goran het wereldwijde web veroverde sloeg erg aan. Vooral het jongere publiek ging zich warm springen voor zijn podium. Om 23.00 uur was het de buurt aan de Kortrijkse electrorockband Goose die voor eigen publiek alles gaf wat erin zat. Er werd dan ook gefeest tot in de late uurtjes in fuifzaal Depart. De party was al weken volledig uitverkocht, wie geen ticket had kwam er niet in. (AN)