Golf Ter Hille Koksijde bereikt de nationale top 10

© MVQ
Redactie KW

‘Leadingcourses’ is een toonaangevend forum waar golfers hun mening kunnen geven over een golfbaan. In het golfmilieu is het een belangrijke waardemeter. De Koksijdse Golf Ter Hille haalt daar een uitstekende score, en is in Vlaanderen van 6 naar 4 gestegen. Bij elke beoordeling scoort Golf Ter Hille vooral goed op het vlak van professionalisme, vriendelijkheid, kwaliteit van de golfbaan en behulpzaamheid.

Jan Deramoudt, directeur Koksijde Golf ter Hille reageert tevreden: “We zijn blij dat we met deze golfbaan in de smaak vallen bij de golfer. Dit is het resultaat van heel wat teamwerk. Het is een stimulans om deze trend verder te zetten en nog te klimmen in deze ranking. Koksijde Golf ter Hille moet een beleving zijn voor iedereen, zowel voor de golfer als de niet-golfer.”

En die beleving is er gegarandeerd voor iedereen: op het ruime en zonnige terras genieten spelers en niet-spelers van de groene, weidse omgeving. Wie zin krijgt om van de golfsport te komen proeven kan een van de initiaties volgen in juli en augustus. Je hoeft enkel te reserveren via golfsecretariaat@koksijde.be – T. 058/53.27.10. Alle info op www.koksijdegolfterhille.be.

Op de opendeurdag met rondleidingen en initiaties op 7 september kan je bij Golf ter Hille een kijkje achter de schermen nemen.

(MVQ)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier