Godfried Vermander overleden

Redactie KW

Godfried Vermander is in het AZ Groeninge in Kortrijk overleden, nadat hij in november ernstig ziek geworden was.

Hij was de echtgenoot van Anaïse Dejager en woonde in de Bozestraat 30. Hij was in Izegem geboren en woonde als kind eerst in Hooglede, maar zijn ouders verhuisden dan naar Hollain in de streek van Doornik. Ze keerden terug en vestigden zich in Heule, eerst in de Heulsekasteelstraat en daarna in de Schoolstraat. Na zijn huwelijk woonde hij eerst in de Roeselaarsestraat en nu sinds 1976 in de Bozestraat.

Als laborant van opleiding werkte Godfried in de verffabriek De Clerck in Heule en daarna tot aan zijn pensioen bij de vetsmelterij Debaillie, eerst in Heule, nadien in Moeskroen. Hij was vader van twee kinderen: Mario (getrouwd met Beatrijs Schoutteten, Saudi Arabië) en Veronique (met Kurt Depoortere, Wevelgem). Hij had twee kleinzonen, Guillaume en Arthur Depoortere. Godfried was zeer plichtsbewust, een man van weinig woorden en altijd voor de ‘lieve rust’. Hij legde graag een kaartje of ging op café een pintje drinken, maar eigenlijk was werken zijn grote hobby.

Ook na zijn pensioen sprong hij overal bij en het eetcafé ‘t Leeuwke van zijn dochter in Wevelgem was zowat zijn tweede thuis. Stilzitten kon hij niet en tot vijf maanden geleden was hij zelfs nooit ziek geweest. De uitvaartdienst heeft donderdag plaatsgehad in de Sint-Eutropiuskerk in Heule.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.