Gloednieuwe TikTok Kersttour

(gf)
Redactie KW

Na twee succesvolle TikTok-touredities, pakt Stad Roeselare nu uit met een gloednieuwe Kersttour langs diverse hotspots in het stadscentrum. Je kan je alvast voorbereiden op muzikale uitdagingen en een heleboel kerstsfeer.

Vorig jaar vond de allereerste TikTok Kersttour in Roeselare plaats en dat was meteen een overrompelend succes. In de lente lanceerde de stad dan een frisse lentetour met nieuwe installaties en uitdagingen. Deze buitenactiviteit is ideaal voor de Roeselaarse jeugd en voor bezoekers. Niet alleen de app, maar ook de tour is enorm populair bij jongeren. Daarom wordt er een derde editie georganiseerd, die vanaf 19 december van start gaat. Tijdens deze kersteditie zal je je in Roeselare opnieuw kunnen vermaken met nieuwe uitdagingen op verschillende locaties in het centrum. Diverse kerstdecoraties en -installaties zullen als achtergrond dienen voor leuke TikTok-dansjes. Uiteraard zal er niet alleen voor vrolijke kerstliedjes gezorgd worden, maar ook voor nieuwe sfeervolle verlichting.

Er is geen vaste route, je kan zelf kiezen welke challenge je eerst wilt uitproberen. De filmpjes kan je bekijken door de QR-code te scannen die je op iedere bord kan terugvinden. In de video’s wordt uitgelegd hoe je de choreografie kan maken en welke effecten en muziek erbij horen. De tijdelijke TikTok Kersttour loopt van 19 december tot 9 januari 2022. (SM)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.