Gio Vano werd papa van Djulia en gaat muzikaal zijn eigen weg

Het volledig gezin met Gio Vano, partner Sieglinde, Maylea (7) dochtertje van Sieglinde én baby Djulia. © PADI/Daniël
Patrick Depypere

Op zondag 2 augustus – op de 80ste verjaardag van Will Tura ! – werden Gio Vano en partner Sieglinde Missinne uit Roeselare de fiere ouders van Djulia. Een tweetal weken later nam Gio Vano nog een belangrijke beslissing in zijn leven, want hij gaat nu muzikaal zijn eigen weg.

De 28-jarige voegwerker uit Roeselare – afkomstig van Eernegem – is al geen onbekende meer in muziekland. Met zijn eerste single ‘Kleine dingen’ scoorde hij al in menige hitparade. Gio Vano wil hogerop geraken op de muziekladder en daarom besloot hij van zijn zangcarrière in eigen handen te nemen. “Ik kreeg al veel hulp van mensen, waarvoor ik dankbaar blijf. Toch is het niet gemakkelijk om met andere mensen samen te werken omwille van andere meningen. Het is al geen gemakkelijk wereld en nu vooral niet door Covid-19. Ik besloot daarom om het op mijn eigen te proberen en dus ook om mijn boekingen vanaf heden zelf te doen. Ik ben van plan om een nieuwe single uit te brengen, nieuwe flyers en banners te lanceren. De organisatoren kunnen me nu rechtstreeks contacteren. Ik zorg voor een geslaagd optreden, zoals iedereen al in ‘t verleden van mij gewoon was.”

Gio Vano met partner Sieglinde en dochtertje Djulia.
Gio Vano met partner Sieglinde en dochtertje Djulia.© PADI/Daniël

Giovanni Vandendriessche en partner Sieglinde Missinne lagen in de voorbije weken wel eens wakker. Niet van de hittegolf en ook niet van de nieuwe plannen rond de muziek, maar wel van hun dochtertje Djulia. Op zondag 2 augustus jl. kwam hun dochtertje om 18.50 ter wereld in het ziekenhuis in Roeselare. Het kindje woog bij de geboorte 3,165 kg en was 47,5 cm lang. “Wat een klein wonder”, glimlacht Gio Vano. “Natuurlijk worden we ‘s nachts wel eens wakker omdat ze honger heeft, maar dat is niet erg. We zullen niet vergeten dat ons kindje werd geboren in de maand dat we een serieuze hittegolf meemaakten. Die kleine engel veranderde compleet mijn leven. Het is daarom dat ik ook besloot van enkele veranderingen in mijn leven door te voeren, zoals muzikaal op eigen benen staan.” (PADI)

Gio Vano kan je voor boekingen bereiken op 0483 18 22 90.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.