Gio Vano trouwt één dag voor zijn 29ste verjaardag met Sieglinde in Roeselare

Het weekend van zaterdag 19 en zondag 20 september is een heel belangrijk weekend voor zanger Gio Vano uit Roeselare. Op zaterdag trouwt Gio Vano, op zondag is hij jarig.

Gio Vano stapt in het huwelijksbootje met Sieglinde. Natuurlijk zal dochtertje Djulia ook van de partij zijn. © PADI/Daniël

Op donderdagnamiddag stond Gio Vano geprogrameerd in de matinee-show van de Kippe in Merkem. Het was de allereerste keer dat deze zanger uit Roeselare in De Kippe mocht optreden en daar zullen de uitbaters Jan en Katrien geen spijt van hebben, want met zijn wondermooie stem wist Gio Vano het publiek te overtuigen van zijn muzikaal talent. De stoere zelfstandige voegwerker – afkomstig uit Eernegem – begon zijn optreden met het nummer ‘Maak mij gek’ van Gerard Joling, waarna hij ook nog songs bracht van John West, Tino Martin, Jan Smit, Tom Jones, enz. Het publiek kreeg koude rillingen toen Gio Vano ‘Unchained Melody’ én ook ‘You Raise Me Up’ zong. Het lauw applaus toen hij begon, werd plots een gigantisch applaus, want iedereen was geschrokken van zijn formidabele stem.

Gio Vano in actie in De Kippe in Merkem.
Gio Vano in actie in De Kippe in Merkem.© PADI/Daniël

Wat velen niet weten, is dat er belangrijke dagen in ‘t verschiet zijn voor Gio Vano alias Giovanni Vandendriessche. Op zaterdag 19 september stapt hij om 10 uur wettelijk in het huwelijksbootje in het stadhuis van Roeselare. Niet enkel partner Sieglinde Missinne zal van de partij zijn, maar ook hun vijf weken jonge dochtertje Djulia en Maylea, het dochtertje van Sieglinde. En daar blijft het niet bij, want één dag later blaast Gio Vano 29 kaarsjes uit. Hij zal die verjaardag ongetwijfeld in familieverband vieren, maar lang zal hij niet kunnen vieren want in de vooravond staat hij op het podium van de uitgestelde verjaardagsshow van Michael Lanzo in het muziekcafé Den Toerist in Meulebeke. Het wordt dus een heel feestelijk, maar ook druk weekend voor deze artiest. (PADI)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.