Gio Vano schenkt één Sinterklaasmand weg aan een volger die zijn Sinterklaas-affiche deelt

Gio Vano uit Roeselare kan door de lockdown niet meer optreden. Hij besloot van zijn trouwe fans met een liveshow blij te maken met een cadeau. Op zondag 6 december gaat hij om 16 uur live vanuit zijn kot. Wie echter vooraf zijn Facebook-affiche van dat optreden deelt, kan een Sinterklaasmand winnen. De zanger brengt die persoonlijk aan huis, mits het volgen van de coronamaatregelen.

Gio Vano : “Deel onderstaande affiche en wie weet, win jij een Sinterklaasmand met allerlei lekkers erin.” © PADI/Daniël

“Tijdens deze lockdown ben ik inderdaad al een tijdje op zoek naar iets unieks. Veel van mijn collega’s gaan live. Dat is leuk voor zichzelf en tof voor de fans. Ik wil echter iets speciaals, zoals een leuke affiche die ik als promo opstelde. Ik geef mijn eigen Sinterklaas Home Show vanuit mijn kot, maar vooraf maak ik één volger gelukkig met een mooie Sinterklaasmand met allerlei lekkers erin. Het volstaat van die affiche te delen. Ongeacht wie er wint, maar ik zal die persoonlijk aan huis bezorgen. Ik vind dat een artiest ook eens iets mag terug doen. Veel fans betalen vaak veel euro’s om een artiest te volgen. Door corona kunnen de fans nergens naartoe gaan. Ik denk dat het nu de taak is van een zanger of zangeres om ook iets te doen voor de fans, die hen blijven steunen en die ook de moeite doen om naar de live-uitzending te kijken. Ik hou van mijn fans. ’t Zal een leuke show van zo’n 40 minuten worden. Ik zeg nu al aan mijn vele volgers : ook zeker kijken op zondag 6 december om 16 uur via mijn Facebook.” (PADI)

Gio Vano schenkt één Sinterklaasmand weg aan een volger die zijn Sinterklaas-affiche deelt

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.