Gilbert Delie wint Harelbeekse hoofdprijs van ‘Een warm hart voor onze markt’

Gilbert Delie mocht onder grote belangstelling zijn prijs in ontvangst nemen. © LUDO;-OSTIJN
Redactie KW

De winnaars van de marktactie ‘Een warm hart voor onze markt’ op de wekelijkse donderdagmarkt, zijn bekend. Gilbert Delie won de hoofdprijs, een elektrische fiets van 2.000 euro. “Ik zal nu wat meer moeten fietsen”, lacht Gilbert.

Enkele weken geleden startte de actie Een warm hart voor onze markt. Tijdens de actie kregen consumenten uit Harelbeke bij de deelnemende lokale handels- en horecazaken een bon om die vervolgens als een geldig wedstrijdticket in een urne te droppen tijdens de wekelijkse donderdagmarkt van 16 september.

“De apotheose van de marktactie volgde ‘s middags met het loten van de winnaars, goed voor een prijzenpot van bijna 3.000 euro. Die winnaars maakten niet alleen kans op Oarelbeke Weireld-kaarten, waardebonnen bij Harelbeekse handelaars en reischeques van 250 euro, maar ook op een elektrische fiets ter waarde van 2.000 euro”, geeft schepen van Economie Kathleen Duchi (CD&V) mee.

Alle winnaars werden uitgenodigd om hun prijs te ontvangen uit handen van Kathleen, burgemeester Alain Top (Vooruit) of Dirk Deman, afgevaardigde van de marktkramers.

Hoofdprijs

Hoofdwinnaar Gilbert Delie ging aan de haal met een splinternieuwe elektrische fiets van lokale fietsenhandel Cyclo Cis. “Ik zal nu wat meer moeten fietsen”, lacht Gilbert. (PVH)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.