Ghost Rockers – Voor altijd

Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Terwijl Ghost Rockers tegenwoordig overal optreedt, zie je ze ook aan het werk in de film Voor Altijd.

Begint de verveling toe te slaan? Spelen de kids niet graag meer buiten of vinden ze dat de zon te weinig schijnt? Willen ze liever voor de tv zitten of naar een goede dvd kijken? Je kan ze maar liefst 92 minuten stil houden met de dvd Voor altijd, inclusief de bonusclip Alles.

Terwijl Mila, Jonas, Jimmy, Charlie en Alex alias Ghost Rockers nu bezig zijn met heel wat concerten in het hele land af te werken, zie je ze ook spelen in de film Voor altijd. In deze film spelen ook mee: Guido Spek, Door Van Boeckel, Demi Matenahoru, Matthew Michel, Justine De Jonckheere, Hilde Van Hulle en Agnes De Nul.

Het verhaal: wanneer Jonas overlijdt, erft hij twee vreemde voorwerpen. De Ghost Rockers ontdekken al vlug dat ze behoren tot een puzzel van vijf stuks: de Vijf Elementen. En nog belangrijker: dat net die voorwerpen er volgens de legende voor zorgen dat ze contact hebben met de Freebirds. Maar er liggen kapers op de loer, die deze voorwerpen maar wat graag in hun bezit zouden krijgen om met de geesten van overledenen te kunnen praten. Het is dan ook alle hens aan dek voor de Ghost Rockers. Verliezen ze de elementen, dan verliezen ze ook contact met de Freebirds… en dat zou wel eens het einde kunnen betekenen van de Ghost Rockers.

(PADI)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.