Inner Wheel schenkt 100 wellbeingpakketten aan AZ Zeno: “Verwennerij voor oncologische patiënten”

Brigitte Thiel, Catherine Vallaeys, Cécile Dehaemers, Chris Quintens en Martine Leys van Inner Wheel bij enkele verpleegkundigen van AZ Zeno. © (Foto DM)
Dirk Meulders
Dirk Meulders Medewerker KW

Serviceclub Inner Wheel overhandigde een 100-tal wellbeingpakketten aan de oncologische dienst van AZ Zeno. “Daarmee kunnen we onze oncologische patiënten extra verwennen tijdens hun behandeling in het dagcentrum”, aldus zorgmanager Fabienne Sys.

“Binnen AZ Zeno willen we onze patiënten een warme zorg bieden. Door de schenking van deze verzorgingsproducten door Inner Wheel kunnen we onze oncologische patiënten extra verwennen tijdens hun behandeling in het dagcentrum. Zowel wij als onze patiënten zijn dan ook enorm dankbaar. Een warm en oprecht dankjewel van alle oncologische patiënten, verpleegkundigen van het dagcentrum en de directie van AZ Zeno”, aldus zorgmanager Fabienne Sys.

“Na het Rode Kruis Knokke-Heist en de vzw TeJo wil de serviceclub Inner Wheel Knokke-Heist Oostkust ook de behandeling van kankerpatiënten in het AZ Zeno een duwtje in de rug geven. In samenwerking met de oncologische dienst van het ziekenhuis werden 100 wellbeingpakketten samengesteld en overhandigd aan de directie”, aldus voorzitter Catherine Vallaeys.

We willen de patiënten een goed gevoel geven

Hart onder de riem

“Tijdens de kankertherapieën is extra zorg voor de huid nodig. Dankzij de samenwerking met de oncologische dienst van AZ Zeno heeft Inner Wheel wellbeingpakketten met de aangewezen producten kunnen samenstellen. De bedoeling van deze actie is om elke patiënt, bij het verlaten van het ziekenhuis, een wellbeingpakket met verschillende nazorgproducten mee te geven. Op deze manier wil deze serviceclub de kankerpatiënten ondersteuning bieden tijdens hun behandeling. Inner Wheel wil ze hiermee een goed gevoel geven. Dit is een van de eerste stappen van het project Pink First van Inner Wheel van dit jaar. Andere initiatieven worden in de komende maanden genomen om kankerpatiënten verder een hart onder de riem te steken.”

Voor info: Inner Wheel Knokke-Heist Oostkust www.innerwheelknokke.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier