Maggie Neirynck opende E Fit By Maggie

© (Foto GST)
© (Foto GST)
Redactie KW

Zaterdag 6 maart opende Maggie Neirynck in de Kortrijksestraat 54 in Oostkamp haar E Fit-instituut waarbij EMS (Elektro Musculaire Stimulatie) centraal staat.

Maggie die met haar dochter Josephien, haar vriend Jo Tack en zijn drie zonen een nieuw samengesteld gezin vormt, volgde de liefde en kwam in de eerste lockdown in Oostkamp wonen.

“Ik had toen al wat mogelijkheden bekeken om hier aan de slag te gaan met een E Fit-center. De keuze voor EMS-behandelingen is ontstaan omdat ik uit eigen ervaring ondervonden heb dat deze Elektro Musculaire Stimulatie een grote positieve invloed heeft bij mensen die door bijvoorbeeld een hernia, lage rugpijnen niet in staat zijn om zelf veel oefeningen te doen en te werken aan vetverbranding, spieropbouw en pijnreductie. Twee maal 20 minuten per week kan al een groot verschil maken“, weet Maggie te vertellen.

Ze heeft als schoonheidsspecialiste er reeds een 25-jarige carrière opzitten, waarin ze zich specialiseerde in permanente make-up. “Maar een lange tijd met mijn hoofd naar beneden hangen voor de make-up aan te brengen lukt mij niet meer door de pijn in de nek en de rug. Ik blijf we twee halve dagen per week permanente make-up aanbrengen. Het is dan ook een passie die ik niet wil achterlaten. Ik kan het in mijn instituut combineren op de namiddagen dat de E Fit gesloten is.”

Het was de bedoeling om eerder open te gaan maar de geldende covid-19-maatregels hebben daar anders over beslist. “We hebben dan maar meer tijd gestoken in het afwerken van de verbouwingen privé maar ook de indeling van E Fitt by Maggie moest nog wijzigingen ondergaan. We hebben meer plaats voorzien zodat er altijd de nodige afstand kan bewaard worden als er meerdere klanten een behandeling volgen. Nu zijn nog maar enkel de passieve trainingen mogelijk waarbij cliënten zelf geen oefeningen moeten uitvoeren. De passieve trainingen waarbij het EMS-toestel gecombineerd wordt met actieve oefeningen kan pas wanneer de coronamaatregelen versoepeld worden omdat deze oefeningen gelijk gesteld worden aan fitness.”

E Fit By Maggie is bereikbaar via mail maggiepmu@gmail.com of telefonisch 0477 50 84 84. Meer info www.efit-oostkamp.be . (GST)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.