Anne-Laure (Perladonna) is nu ook huidexpert

Anne-Laure bij één van de nieuwe toestellen om de huid van het gelaat grondig te inspecteren.© foto Luc
Anne-Laure bij één van de nieuwe toestellen om de huid van het gelaat grondig te inspecteren.© foto Luc
Redactie KW

In december 2006 vestigde Anne-Laure Taillieu (36) zich in haar schoonheidsstudio Perladonna in de Kasteelstraat 34. Naast de klassieke schoonheidsbehandelingen verdiepte ze zich in de permanente make-up, gelaatsverzorging aangepast aan elk type huid en huidverbetering. Tijdens deze coronaperiode vond ze de tijd om de cursus ‘huidexpert’ met vrucht te volgen.

“Het was van meet af aan mijn bedoeling om een almaar grotere service naar de klanten toe op te bouwen”, steekt de 36-jarige Anne-Laure Taillieu van wal. “Vanzelfsprekend verlenen we de klassieke schoonheidsbehandelingen: manicure, pedicure, gelaatsverzorging, epilaties… maar ik wilde altijd dat ietsje meer. Op die manier kon Perladonna zich onderscheiden van de andere schoonheidssalons in de streek. Dit hield in dat ik me constant heb bijgeschoold.”

Loodzwaar examen

“Huidverbetering, vooral toegepast op het gelaat, boeide me enorm. Ik kon dan ook een meerdaagse cursus volgen die precies dit tot doel stelde. Normaal wordt die opleiding in Nederland of in Hasselt gegeven, maar nu deed de gelegenheid zich voor om de cursus dichter bij huis en fysiek te volgen. Alle geheimen van de huid werden onthuld. We werden in kennis gesteld van de allernieuwste technieken, alsook van de apparatuur en de producten die hierbij gebruikt worden. Daarna volgde een loodzwaar examen, waarvoor ik cum laude slaagde. We blijven ons dus inzetten om onze klanten een optimale en gezonde gelaatsverzorging aan te bieden op maat van ieder individu.” (LB)

Perladonna, Kasteelstraat 34, Meulebeke, 051 69 87 12; www.perla-donna.be ; info@perla-donna.be .

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten