Versmarkt Delva in Veurne trakteert met vitamineshotje na je vaccinatie

Pol Bruynooghe, medewerker Delva: “Pikuurtje is een gratis vitaminekuurtje!”©MYRIAM VAN DEN PUTTE
Pol Bruynooghe, medewerker Delva: “Pikuurtje is een gratis vitaminekuurtje!”©MYRIAM VAN DEN PUTTE
Myriam Van den Putte
Myriam Van den Putte Journaliste Het Wekelijks Nieuws

Het vaccinatiecentrum in Veurne ligt op een boogscheut van Versmarkt Delva. En dat bracht Pol Buynooghe, medewerker in de slagerij-afdeling, op een lumineus idee: waarom trakteren we de mensen niet gewoon op een vitaminekuurtje na hun pikuurtje?

In vaccinatiecentrum Furnevent in Veurne raakt het vaccinatieritme stilaan op dreef. Inwoners van de gemeenten Veurne, Alveringem, De Panne, Koksijde en Nieuwpoort kunnen er voor hun prikje terecht.

Lekker vitamineshot

Een vlotte vaccinatie is de sleutel naar betere tijden. Versmarkt Delva draagt graag zijn steentje bij aan de campagne. Wie na zijn inenting komt winkelen in de versmarkt, krijgt een flesje (250 ml) vers geperst sinaasappelsap cadeau. “Een superlekker vitamineshotje na je prikje: daar kikker je van op”, vindt de hele Delva-ploeg. “Ons team zal ervoor zorgen dat er voortdurend gekoelde, verse sapjes beschikbaar zijn”, verzekert zaakvoerder Bram Delva. “Wat je ervoor moet doen? Gewoon je vaccinatiebewijsje voorleggen. Da’s alles.”

Let wel: de actie is enkel van toepassing op de dag van je eerste inenting en dit tot minstens 1 juli. Daarna wordt de actie geëvalueerd en mogelijks verlengd.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.