https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Perskring Lichtervelde reikt Bronzen Accordeon uit aan de zorg

Van links naar rechts zien we Els Denolf, Koen Ramboer, Johan Vandenbussche en Ann Gunst.©Kurt Desplenter Foto Kurt
Van links naar rechts zien we Els Denolf, Koen Ramboer, Johan Vandenbussche en Ann Gunst.©Kurt Desplenter Foto Kurt
Redactie KW

Al voor de 25ste keer reikte de Lichterveldse perskring haar bronzen accordeon uit. De award werd zondagvoormiddag symbolisch overhandigd aan het zorgpersoneel.

2020 gaat de geschiedenis in als het coronajaar. Een jaar waarin de zorgsector zich meer dan dubbel plooide. En dus koos de Lichterveldse perskring er dan ook voor om de Lichterveldse zorgsector te belonen voor de tomeloze inzet. Naar jaarlijkse gewoonte reikt de perskring een bronzen accordeon uit aan een Lichterveldenaar of een lokale vereniging die zich verdienstelijk maakte. En in dit uitzonderlijk jaar gaat deze erkenning meer dan terecht naar de zorgsector.

Eyecatcher

De Bronzen Accordeon, vervaardigd door Lichterveldse kunstenaar Ron Deblaere, werd zondagvoormiddag overhandigd aan Koen Ramboer en Els Denolf van woonzorgcentrum ‘t Hof. En tevens werd een heuse eyecatcher onthuld. Een beeld van fotograaf Kurt Desplenter dat het jaar perfect samenvat. De foto werd tevens genomen aan ‘t Hof.

Het lokaal dienstencentrum De Ploeg en woonzorgcentrum ‘t Hof reageerden dan ook opgetogen op deze erkenning. “We dragen deze prijs heel graag op aan al ons personeel. Ook al doet elk van jullie dit met hart en ziel, toch is dit een heel mooie erkenning voor jullie dagelijkse inzet zowel in de thuiszorg als in het woonzorgcentrum. Team WZC ‘t Hof en team LDC De Ploeg: deze is voor jullie. Heel erg bedankt aan de Lichterveldse Perskring. Dit doet ongelooflijk veel deugd”, klinkt het dankbaar.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten