https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Mysteries en raadsels in nieuw stadsspel ‘Kuurne gevaXXineerd’

foto ADM
Redactie KW

Op zoek naar een leuke activiteit deze zomer? In Kuurne kan je nog tot 15 september gratis deelnemen aan een uniek zomers stadsspel voor jong en oud: ‘Kuurne gevaXXineerd’. Wie de oplossing vindt, verdient vaccins en wint misschien wel een leuke prijs.

Een pandemie breekt los in Kuurne. Er is slechts één oplossing: vaccinatie. Op tien locaties zit er een vaccinatieambassadeur klaar met een aantal vaccins. Los de raadsels op en help Kuurne op weg naar de vrijheid. Aan de hand van een kaart en een gezonde dosis verstand, kan je de oplossing vinden. De betere speurneus vindt zeker zijn gading in de vele raadsels en mysteries.

Kuurne gevaXXineerd wordt de max. Het is een mooie samenwerking met Jez Games”, reageert burgemeester Francis Benoit. “Dankzij Kuurne gevaXXineerd leren de deelnemers onze gemeente ook in al zijn facetten kennen. Een zoveelste trekpleister in onze actie #KUURNEZOMERT. En op deze manier kunnen we ook onze ambassadeurs nog eens in de kijker plaatsen want die deden het schitterend. Onze gemeente haalt op vandaag al bijna 90 % vaccinatiegraad.”

Je kan het invulformulier downloaden op de website van de gemeente, maar je kan het ook afhalen in de bib, de vrijetijdsdienst, de sportdienst, het gemeentehuis of het sociaal huis. De vijf beste spelers winnen een Kuurns pakket ter waarde van 25 euro en het gezelschapsspel The Lockdown. Vijf andere willekeurige deelnemers winnen ook een Kuurns pakket.

Jez Games

‘Kuurne gevaXXineerd’ werd uitgewerkt door Jez Games uit Izegem. Na hun succes met het tactisch gezelschapsspel The Lockdown, ontwierp het jonge koppel een leuk stadsspel.

Bram Segers en Jessie De Jans van Jez Games: “Het stadsspel voor Kuurne is perfect te voet of met de fiets te spelen. Je kan het kan alleen spelen, met vrienden of zelfs in groep. Je kan het in één dag spelen of opgesplitst in meerdere dagen afwerken. Je hebt enkel het plan, het invulformulier, een balpen, een kladblad en vooral je gezond verstand nodig.”

(ADM)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten