Izegems vaccinatiecentrum heeft 400 Johnson & Johnson-vaccins beschikbaar voor wie nog geen eerste prik kreeg

In het Izegemse vaccinatiecentrum kunnen op 13 juli 400 mensen terecht voor een J&J-vaccin.© gf
In het Izegemse vaccinatiecentrum kunnen op 13 juli 400 mensen terecht voor een J&J-vaccin.© gf
Wouter Vander Stricht

Iedereen die ouder is dan 18 jaar, in Izegem, Lendelede, Ledegem of Ingelmunster woont en geen eerste prik kreeg, kan zich kandidaat stellen voor een Johnson & Johnson-prik. Ook wie al een uitnodiging in de bus kreeg kan die laten omboeken. Voordeel van de J&J-prik is dat er slechts eentje van behoeft.

Communicatieverantwoordelijke Elke De Tavernier is er als de kippen bij om het goede nieuws wereldkundig te maken. “Binnenkort ontvangen wij opnieuw 400 Johnson & Johnson-vaccins in ons vaccinatiecentrum in Izegem. We plannen die vaccins te prikken op dinsdag 13 juli. Een tweetal weken geleden deden we al eens een oproep naar jongeren tussen 18 en 23 jaar (die nog geen uitnodiging kregen) om zich te registreren voor een Johnson & Johnson-vaccin. We merkten dat we die afspraken toen heel vlot konden invullen. Vorige week vrijdag vaccineerden we zo al 400 jongeren met Johnson & Johnson.”

“Nu geven we ook +18-jarigen die hun uitnodiging al ontvangen hebben de kans om zich te registreren voor een Johnson & Johnson vaccin. Belangrijk is natuurlijk dat ze hun eerste prik nog niet gekregen hebben. Het gaat dus voornamelijk voor een doelgroep van 18 tot 27-jarigen. Al wie ouder is kreeg meestal al een prik.”

“Wie al een uitnodiging in de bus kreeg hoeft zich geen zorgen te maken. We annuleren dan de twee gemaakte afspraken en reserveren een nieuwe afspraak voor een Johnson & Johnson-vaccin op dinsdag 13 juli. Zo kunnen we alle vaccins optimaal benutten en behouden we de snelheid van onze vaccinatiecampagne.”

Wie zich wil registreren voor een Johnson & Johnson vaccin kan dat via formulieren.izegem.be/registratievaccin.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier