Eveline Vancauwenberghe start met Skulpt Today: “Extra energie door gezonde leefstijl”

Eveline Vancauwenberghe is graag met gezonde voeding bezig.© SB
Eveline Vancauwenberghe is graag met gezonde voeding bezig.© SB
Koen Kerkaert
Koen Kerkaert Medewerker KW

Orthomoleculair therapeute in opleiding Eveline Vancauwenberghe (45) uit Roeselare lanceert Skulpt, een nieuw concept, met de focus op aanpassingen van voeding, beweging én leefstijl, dat je extra energie geeft en allerlei individuele problemen zoals stress, slapeloosheid of neerslachtigheid de wereld uithelpt.

Eveline groeide op in Waregem en woont sinds 2003 in Roeselare. Ze is de mama van Baptiste (18), de 17-jarige tweeling Camille en Michèle, en Charles (14), bezit een master in de voedingsleer en is al langer gebeten door de combinatie van gezonde voeding en beweging. Daarnaast is deze duizendpoot graag creatief bezig met keramiek en foodfotografie.

Totaalconcept

“Het concept Skulpt staat voor het bewust vormgeven aan jouw eigen leven. Je kiest voor een nieuwe leefstijl waardoor je een boost krijgt aan energie, beter tegen stress kan en daarom niet meer terug wil naar vroeger. Mijn concept zorgt ervoor dat je voeding, je beweging en leefstijl worden aangepast. Daarvoor volg ik nog een opleiding tot intermitting coach. Ik wil echt een totaalconcept aanbieden.”

Elke dag opnieuw ervaart Eveline hoe een gezonde en actieve leefstijl je leven extra energie bezorgt. “Het voedingsadvies van Skulpt is geen dieet. Je wordt een nieuwe leefstijl aangeleerd. Ik hou van koken en tover dagelijks toffe, eenvoudige gerechten op tafel met pure onbewerkte producten. Omdat ik bij mezelf die positieve resultaten zie, verlang ik ernaar mijn ervaringen te delen met anderen.”

Op zoek naar oorzaak

“Klinische psycho-neuro-immunologie is een sterk groeiende wetenschap die via zachte, natuurlijke maar wetenschappelijk onderbouwde interventies, zoals koude- of warmteprikkels, honger of dorst, op zoek gaat naar de oorzaak van klachten of ziektes. Orthomoleculaire therapie houdt zich, via betere voeding aangevuld met supplementen, bezig met de juiste bouwstenen voor het lichaam. Niet enkel de soort voeding is belangrijk, maar ook de voedingsfrequentie, vastenperiodes en bewegingsmomenten”, benadrukt Eveline.

𝗙𝗹𝗼𝘄 • 3 maanden voedingsadvies gecombineerd met groepslessen!💬 Intake consultatie;📲 4 opvolgconsultaties;💌…

Geplaatst door Skulpt op Dinsdag 13 april 2021

“Kleine aanpassingen, zoals de manier van ademhalen, maken een wereld van verschil. Dit heeft effect bij emotionele of energieproblemen en maag- of darmklachten. Ook slaapmoeilijkheden worden op deze manier aangepakt. Die beweging helpt tegen stress, verbetert je conditie en versterkt je immuunsysteem.”

Naast voedingsadvies bij haar thuis of, als de maatregelen het opnieuw toelaten, ook bij Mania-K Sportsclub geeft Eveline kookworkshops, groepslessen pilates of work-outs in De Lijfwacht in Roeselare en is ze personal trainer.

 © Instagrampagina skulpt.today
© Instagrampagina skulpt.today

“Daarnaast ben ik, in samenwerking met Boury, bezig met het ontwikkelen van een eigen sportdrank, die als mocktail of cocktail kan gedronken worden, met Lunchlocal voor foodboxen, met bakkerij Amande voor brood en granola en druk in onderhandeling om ook klaargemaakte gerechten op de markt te brengen. Mensen die een heel druk leven hebben, kunnen door deze mogelijkheden mijn voedingsadvies volgen.”

Meer info vind je op http://www.skulpt.today of op haar Facebookpagina en Instagrampagina

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.