https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

30-plussers mogen op reservelijst vaccinatiecentrum Bredene

Wie zich op de reservelijst plaatst moet binnen de 15 à 20 minuten in het vaccinatiecentrum in het MEC Staf Versluys aanwezig kunnen zijn.© Belga
Wie zich op de reservelijst plaatst moet binnen de 15 à 20 minuten in het vaccinatiecentrum in het MEC Staf Versluys aanwezig kunnen zijn.© Belga
Redactie KW

30-plussers uit Bredene en De Haan kunnen zich vanaf vrijdag op de reservelijst om zich te laten vaccineren in het MEC Staf Versluys.

In het vaccinatiecentrum in Bredene wordt niet alleen gebruik gemaakt van de QVAX-reservelijst, de gemeente heeft ook een eigen reservelijst waarop vanaf nu ook 30-plussers (geboortejaar 1990) zich mogen registreren. Via de QVAX-lijst is het moeilijk om mensen te verwittigen als er de dag zelf vaccins vrijkomen.

De QVAX-reservelijst zal dus enkel worden aangewend als er ‘lege’ plaatsen zijn gedurende de week en de personen tijdig kunnen verwittigd worden. Iedereen kan zich op deze lijst laten plaatsen.

Eigen lijst

Het vaccinatiecentrum blijft ook vasthouden aan de eigen lijst. Let wel: wie zich op deze lijst plaatst moet binnen de 15 à 20 minuten in het vaccinatiecentrum in het MEC Staf Versluys aanwezig kunnen zijn.

De groep die zich op de lijst kan plaatsen is nu dus uitgebreid met 30-plussers. Eerder stonden er al kleuterleid(st)ers, kinderverzorg(st)ers en zwangeren op.

Inschrijven op deze reservelijst kan via het online formulier: https://bit.ly/3dhXlia

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten