Gezocht in Blankenberge: droommeisje in ruiterbroek

Glen Wouters zag dinsdag zijn droommeisje in Blankenberge, maar hij miste zijn kans om op haar af te stappen. “Haar moeder was erbij”, knipoogt de 22-jarige Beringenaar. Via een oproep op Facebook hoopt hij de mysterieuze schone alsnog terug te vinden.

Glens mysterieuze droomvrouw kwam tevoorschijn van achter de blauwe poort. © WK

“Aan het meisje dat met haar mama en zus wegreed naar de manege: je glimlach charmeerde mij wel. Ik smolt helemaal. De boy met de witte polo”. Glen Wouters hoopt dat zijn oproepin de Facebookgroep ‘Ge zijt van Blankenberge als ge…’ iets oplevert. “Ongeveer 1m65 groot, lang donkerblond haar en een mooi slank figuur: echt helemaal mijn type. En ze lachte zo mooi naar mij.”

Het was liefde op het eerste gezicht. “Maar toen stapte ze in de auto en was ze weg. Ik kon mezelf wel voor de kop slaan”, aldus Glen, die haar nummer niet goed durfde te vragen. “Haar mama was erbij hé… En ik ben ook al vier jaar single. Ik heb het versieren niet meer zo in de vingers.”

Hij schakelde dan maar de hulp in van Facebook. “Ik besef zelf ook dat die kans klein is, maar misschien herkent ze zichzelf wel in mijn oproep. Ik schat haar zo’n jaar of 20, en ik denk dat ze naar de manège, ging want ze had een paardrijbroek aan. Het zag er ook zo’n typisch paardenmeisje uit”, glimlacht Glen.

Hier voor de garage staan wachten, vind ik nogal stalkerig

Het meisje kwam uit een ondergrondse parkeergarage achter het Casino. “De appartementen daarboven zijn voor vakantieverhuur, de kans dat ze in Blankenberge woont, is dus klein. En hier voor die garage staan wachten, zoals een aantal mensen in de Facebookgroep mij aanraadden, vind ik nogal stalkerig. Neen, dan kom ik haar nog liever per toeval weer tegen“, aldus Glen.

Dat hij zijn droommeisje in Blankenberge tegen het lijf liep is puur toeval, want eigenlijk moest Glen Brugge zijn om… 25 jacuzzi’s te kopen. “Ik ben event organisator en organiseer in oktober een bubbelvriendelijke jacuzzicinema in Beringen. Aanvankelijk was dat enkel bedoeld voor vrienden, maar toen ik op Facebook een evenement aanmaakte, zette ik het per ongeluk openbaar. Op een paar dagen tijd waren er 10.000 geïnteresseerden”, grijnst de jongeman. Een primeurtje: er komt ook een nieuwjaarseditie van de jacuzzicinema, en die zal plaatsvinden in Brugge.

Het is zoeken naar een naald in een hooiberg, ik weet het. Maar niet geschoten is altijd mis…

Glen zou overigens maar wat graag met zijn droommeisje in de jacuzzi willen duiken. “Of samen een ‘zwempje’ doen. Ik zou haar dan eerst goed insmeren tegen de zon”, knipoogt hij. Nog een leuk detail: Glen is de kleinzoon van zanger Danny Fabry. Hij kreeg duidelijk diens charmes mee. “Maar op liefdesgebied ben ik een moeilijke. Dat is ook de reden waarom ik al vier jaar single ben.”

Glen heeft tot slot nog een laatste tip. “De auto waar ze instapte, was een donkerkleurige BMW. Het is zoeken naar een naald in een hooiberg, ik weet het. Maar niet geschoten is altijd mis…”

Glen is op Facebook terug te vinden als ‘Glen Junior’. (WK)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.