Gezocht: de ‘tweelingzus’ van Hanne op deze 23 jaar oude foto

Wie is of herkent het meisje in de buggy?
Laurens Kindt

Een gezin uit Limburg is op zoek naar de lookalike van hun dochter op een 23 jaar oude foto. De twee meisjes met rosse krullen ontmoetten elkaar in de Vlindertuin in Knokke en lijken als twee druppels water op elkaar.

Het was gepensioneerd fietsenhandelaar Raf Zwerts uit Hasselt die de foto online plaatste. “In 1997 waren wij op weekend in Knokke. Samen met mijn vrouw en mijn dochtertje Hanne, die toen vier jaar was, gingen we wandelen in de Vlindertuin in Knokke. Op de speeltuin zagen we plots een meisje dat als twee druppels water op Hanne leek. De gelijkenissen waren zo treffend dat we besloten om een foto te nemen. Op de foto zie je mijn dochter Hanne links staan, met de fles in de hand. Haar ‘tweelingzus’ zit in de buggy, met op de achtergrond het zusje en de moeder van dat meisje”, vertelt Raf.

Omdat er toen geen gegevens werden uitgewisseld, weet Raf niet wie de mensen op de foto zijn. “Onlangs diepte ik die foto weer op en besloot ik hem te delen op sociale media. Met een beetje geluk vinden we die mensen nu wel terug en komen we te weten of Hanne en dat meisje nog altijd zo hard op elkaar lijken”, zegt Raf.

Wie personen herkent op de foto, mag contact opnemen met de redactie via tim.vansteelandt@kw.be.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.