"Deze drie fietsen zijn in september (vermoedelijk plattelandsdag) achter gebleven op het domein. Wil de eigenaar zich kenbaar maken, anders worden de fietsen meegegeven met de politie", zo laten de mensen van de kinderboerderij in Torhout weten op Facebook. Het gaat om een damesfiets met opvallend stuur en kleurige tassen, een degelijke herenfiets en een kleurrijk fietsje voor een kind. Een gezinnetje dat danig onder de indruk was van de boerderijdieren dat het prompt vergat dat het éigenlijk niet te voet naar d'Oude Smelterij was getrokken?

Wie denkt dat zijn of haar sleutel in het slotje past, kan contact opnemen met de kinderboerderij in de Ieperse Heerweg 5 in Torhout.

(FJA)

"Deze drie fietsen zijn in september (vermoedelijk plattelandsdag) achter gebleven op het domein. Wil de eigenaar zich kenbaar maken, anders worden de fietsen meegegeven met de politie", zo laten de mensen van de kinderboerderij in Torhout weten op Facebook. Het gaat om een damesfiets met opvallend stuur en kleurige tassen, een degelijke herenfiets en een kleurrijk fietsje voor een kind. Een gezinnetje dat danig onder de indruk was van de boerderijdieren dat het prompt vergat dat het éigenlijk niet te voet naar d'Oude Smelterij was getrokken?Wie denkt dat zijn of haar sleutel in het slotje past, kan contact opnemen met de kinderboerderij in de Ieperse Heerweg 5 in Torhout.(FJA)