Gezinswandelzoektocht vervangt buurtfeest Tinekeswijk

De organisatoren bij de startplaats van de zoektocht: v.l.n.r. Kaily Desmet, Carine Vroman en Geert Cottyn, Marie en Steven Banneel, Stacey Forrez en Jonas Viaene. Ontbreken: Maarten Vierstraete en gezin en Maarten Malisse. © NOM
Redactie KW

Na een jaartje onderbreking was het buurtcomité van de Tinekeswijk er klaar voor om er weer in te vliegen. Een buurtfeest stond gepland op zaterdag 22 augustus, maar dat wordt nu vervangen door een gezinswandelzoektocht.

Ondanks corona zag het ernaar uit dat het mogelijk zou zijn. Er werd een speciaal coronaveilig scenario uitgewerkt met aparte in- en uitgangen… Jammer maar helaas, uiteindelijk bleek het toch niet mogelijk om aan de door de overheid opgelegde voorwaarden te voldoen.

Toch zijn de organisatoren niet bij de pakken blijven zitten en wilden ze absoluut ‘iets’ doen. Het resultaat is een gezinswandelzoektocht, een ‘bubbelactiviteit’ voor gezinnen. De startplaats is het speelpleintje tussen Vlaschaard-Lijsternest en Slagling, bij de plaats waar het buurtfeest had moeten plaatsvinden.

Deelnemingsformulier

De zoektocht bestaat uit het zoeken van foto’s en enkele andere opdrachten. De wandeling is rolstoel- en buggyvriendelijk. De boodschap is uiteraard: blijf in je bubbel ook al kom je andere enthousiaste buren tegen…

Ook niet-wijkbewoners kunnen deelnemen. Het deelnemingsformulier kan worden gedownload via de Facebookpagina ‘Tinekeswijk’. Er zijn mooie prijzen te winnen en de antwoorden worden uiterlijk 31 augustus ingewacht bij Steven Banneel, Tinekenslaan 28.

(NOM)

Info: buurtfeest.tinekeswijk@ gmail.com.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier