Gezinsbond viert eeuwfeest

Staand van links naar rechts:Joos Blomme, Annelies Kindt, Chris Verschelden, Viviane Defoort, Eddy Fiers, Carine Noyelle, Bart Terryn, Rosanne VanrobaeysZittend van links naar rechts: Eric Vandenbulcke, Dirk Degryse, Fien Vindevogel, Frank Saesen, David Vanhaelewijn, Kristien RydeBestuursleden die ontbreken op de foto: Pascal Brysse, Jurgen Crabbe, Tine Deconynck, Kristof Decoutere, Patrick Dewulf, Liesbet Lemahieu, Hilde Pickavet © JOKE COUVREUR
Redactie KW

Naar aanleiding van de 100ste verjaardag van de Gezinsbond organiseert Gezinsbond Westrozebeke een feest voor leden en niet-leden.

“De Gezinsbond bestaat dit jaar nationaal exact 100 jaar”, weet pr-verantwoordelijke Dirk Degryse. “We vermoeden dat ook de Gezinsbond Westrozebeke dicht bij zijn eeuwfeest aanleunt.”

“Ter gelegenheid van de 100ste verjaardag van de Gezinsbond nationaal voorzien we een feestprogramma voor zowel leden als niet-leden.”

“Het feest vindt plaats op zondag 24 oktober en start om 10.30 uur met een stoet die begeleid wordt door Harmonie De Verenigde Vrienden uit Staden.”

“Om 11.30 uur organiseren we een gratis verjaardag aperitief in GC De Nestel. Op dat aperitief zijn zowel leden als niet-leden welkom. Ook op de feestmaaltijd die om 12.30 uur van start gaat, is iedereen welkom.”

“Op het menu staat beenhesp met warme groentjes en kroketjes. Wie wil deelnemen aan de maaltijd betaalt 16 euro. Kinderen jonger dan 12 jaar dienen slechts 8 euro neer te tellen. Kleuters eten gratis mee.

Breng spaarkaart mee

Leden van de Gezinsbond krijgen 0,50 euro per persoon terug op hun spaarkaart. Zij mogen dus zeker hun spaarkaart niet vergeten op de maaltijd.”

“Om 14 uur is er kinderanimatie met Christoon, die een tovershow brengt. Op een verjaardagsfeest mag ook de taart niet ontbreken. Om 15 uur zijn zowel leden als niet-leden welkom om gratis van de verjaardagstaart te smullen. We sluiten de dag af met een café chantant met Trio Graffiti. Bij het afscheid krijgt elk gezin een leuke attentie mee naar huis.”

Het feest ter gelegenheid van 100 jaar Gezinsbond vindt plaats in gemeenschapscentrum De Nestel in de Vijfwegenstraat. Wie wil deelnemen aan de maaltijd dient tegen 17 oktober in te schrijven via https://westrozebeke.gezinsbond.be. (BCH)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.