Gezinsbond start terug op met rommelmarkt op 26 september

Johan Deweerdt, Katleen Deruytter, Lutgart Lievens en Lieven Top. © (Foto JC)
Redactie KW

Na een lange inactiviteit door corona start de Gezinsbond zijn activiteiten terug op. Op zondag 26 september wordt een rommelmarkt georganiseerd, op zondag 24 oktober staat een tweedehandsbeurs op het programma.

“We organiseren onze rommelmarkt normaal altijd in juni”, weet voorzitter Lieven Top. “Door corona hebben we onze markt verplaatst naar september.”

“De rommelmarkt is aan zijn zesde editie toe”, pikt bestuurslid Lutgart Lievens in. “Op de markt mag alles te koop aangeboden worden, uitgezonderd eetwaren. Het is dus niet zo dat er enkel kinder- of babyartikelen toegelaten worden.”

“De rommelmarkt vindt plaats op de parking van gemeenschapscentrum Het SWOK”, gaat voorzitter Top verder, “Ook in de Ooststraat en eventueel in de Schutters- en de Draversstraat kunnen verkopers hun kraam opslaan. Deelnemers betalen 2,5 euro standgeld voor 5 meter. Wie een ruimere stand wil, kan per 5 meter bijbetalen. Wie langs het parcours woont, kan gratis een stand plaatsen.”

“Tijdens de markt kan er op het terras en in de foyer van gemeenschapscentrum Het SWOK van een hapje en een drankje genoten worden”, weet bestuurslid Johan Deweerdt.

De rommelmarkt vindt op zondag 26 september plaats van 8 tot 17 uur. Deelnemers kunnen hun stand vanaf 7 uur klaarzetten. Standhouders kunnen een plaats reserveren via gezinsbondstaden@gmail.com of via 051 70 07 16.

“Op zondag 24 oktober plannen we met onze tweedehandsbeurs een tweede activiteit”, vertelt bestuurslid Katleen Deruytter. “De beurs vindt van 14 tot 16.30 uur plaats in het SWOK in Staden. Standhouders kunnen er baby- en kinderartikelen te koop aanbieden.” (BCH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier