Gezinsbond organiseert opnieuw Fakkeltocht in Woumen

“We willen deze editie nog beter maken”, aldus secretaris Kristel. © SD
Redactie KW

Na het verdwijnen van de (ver)Dwaallichtjestocht, georganiseerd door het oudercomité van de vrije basisschool De Veerkracht, nam het bestuur van de Gezinsbond de draad op om dit mooie idee niet te laten verloren gaan. Vorig jaar werd de fakkeltocht in Woumen met succes georganiseerd en dit jaar wil men het nog beter maken.

Voor de tocht op maandag 31 oktober kun je tussen 18 en 19.30 uur starten aan OC Walnes. Tijdens de wandeling zijn er vijf stopplaatsen voorzien met allerlei lekkers. Voor de kinderen is er een lichtstrook voorzien, volwassenen kunnen eventueel een zaklamp meenemen. Stevige schoenen zijn een aanrader.

Volwassen leden van de Gezinsbond betalen 10 euro, niet-leden 12 euro, kansentarief 3 euro. Voor kinderen bedraagt de inschrijvingsprijs 5 euro voor leden, 6 euro voor niet-leden en 2 euro kansentarief.

“Om deel te nemen schrijft men zich voor 25 oktober in door het correcte bedrag te storten op BE28 7380 3458 0320 met vermelding van naam en aantal volwassenen en kinderen”, geeft secretaris Kristel Sucaet-Voet nog mee. (SD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier