Gezinsbond Dentergem organiseert moederdagontbijt

Redactie KW

Moederdag is het ideale moment om alle mama’s eens in de watten te leggen en daarom pakt Gezinsbond Dentergem uit met een lekker ontbijt.

Gezinsbond Dentergem organiseert op zondag 9 mei een moederdagontbijt. Bestellen kan nog tot maandag 3 mei. Zelf moet je er niets voor doen, het ontbijt wordt op het gewenste tijdstip aan huis geleverd in Dentergem.

Leden betalen 15 euro per volwassene en 7,5 euro per kind tot en met 12 jaar, niet-leden betalen respectievelijk 17 en 8,5 euro. Daarvoor krijg je een ontbijtkoek, twee minipistolets, twee minisandwiches, kaas, hesp, minichococup, miniconfituur, miniboter, chocolademelk, fruitsap, yoghurt, fruitsalade en eitje met spek. Het kinderontbijt bestaat uit een ontbijtkoek, een minipistolet, een minisandwich, kaas, hespenworst, minichococup, chocolademelk en yoghurt.

Bloemen

Indien gewenst kan je je mama ook verrassen met een mooi boeket bloemen voor 27 euro.

Inschrijven kan via de website van Gezinsbond Dentergem of door te mailen naar secretaris@gezinsbond-dentergem.be . Het inschrijven is pas definitief na het storten van het volledige bedrag op BE52 7387 0105 6509 met vermelding “moederdagontbijt” en “naam”.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.