Wijkcomité Sint-Godelieve rouwt om Marnix Bonte

Redactie KW

Maandag 8 juni overleed Marnix Bonte op 61-jarige leeftijd in het AZ Sint-Lucas in Brugge. Het wijkcomité Sint-Godelieve verliest een vaste medewerker van de Superprestigewedstrijd.

Marnix Bonte werd geboren op 9 mei 1959 in Ruddervoorde. Hij was de vader van Gianni en Sarah Bonte-Desot en de opa van Mauro. Het wijkcomité Sint-Godelieve een trouwe medewerker. Hij hielp jaar na jaar mee aan de opbouw van de Superprestigewedstrijd en de dag zelf was hij verantwoordelijk voor de ploeg medewerkers die alle toegangsbewijzen controleerde.

Steeds een helpende hand

“Ik wist dat het de laatste tijd niet goed ging met hem maar toch kwam zijn overlijden maandag hard aan”, zegt Geert Pyfferoen, organisator van de cyclocross in Ruddervoorde. “We verliezen met hem iemand met een grote inzet voor het verenigingsleven maar vooral een goede vriend. We konden altijd op zijn medewerking rekenen als we op de Baliebrugge iets organiseerden, was het nu de cross of Baliebrugge leeft voor de fiets, Marnix was paraat om een helpende hand te bieden.” Marnix was ook lid van de biljartclub D’Amateurs.

De plechtige uitvaartdienst vindt plaats op zaterdag 13 juni in intieme kring. (GST)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.