Toekomstig burgemeester Bert Verhaeghe wordt papa van eerste zoontje

De fiere ouders Bert Verhaeghe en Elke Wybaille met de kleine Emiel© Facebook Bert Verhaeghe
De fiere ouders Bert Verhaeghe en Elke Wybaille met de kleine Emiel© Facebook Bert Verhaeghe
Redactie KW

Eerste schepen en toekomstig burgemeester Bert Verhaeghe (stadslijst Open Vld-Groen-Positief Project) en Elke Wybaillie uit Wervik hebben er sedert dinsdagnamiddag met Emiel een flinke zoon bij.

De schepen liet zich dinsdagavond uiteraard verontschuldigen tijdens de virtuele gemeenteraad. Voorzitter Marc Kino maakte gelukwensen namens de voltallige gemeenteraad over.

Marie Verhaeghe (5) heeft er dus een broertje bij. En voor de fiere papa Bert gaat alvast een wens in vervulling want hij hoopte stiekem op de komst van een zoon. “Om later samen te gaan kijken naar mijn twee favoriete voetbalclubs Eendracht Wervik en KV Kortrijk”, liet hij zich eerder ontvallen.

“Een nieuwe lente, een nieuw leven”, aldus Bert. “Marie is als grote zus supertrots op haar kleine broer. Mama en Emiel maken het goed. Wij zijn intens gelukkig. Emiel is een flinke kerel: hij meet 50 centimeter en weegt 3,975 kilogram. De bevalling is goed verlopen. Elke ging dinsdag ’s morgensvroeg naar het ziekenhuis. Emiel werd geboren om 14 uur. Het werd een lange dag.” (lacht)

Begin vorig jaar werden Bert, zijn echtgenote en familie zwaar getroffen door het onverwacht overlijden van dochtertje Charlotte dat ze nooit gaan vergeten. “Haar ster zal ’s avonds extra schitteren van geluk”, aldus de papa. “De geboorte van Emiel was voor ons een mooi maar tegelijk emotioneel moment door het verlies van Charlotte aan wie we bij de bevalling extra dachten.”

(EDB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.