https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Nook babyspa opent nu ook vestiging in Ieper

Redactie KW

Vanaf volgende week maandag kunnen de allerjongsten terecht in de gloednieuwe Nook babyspa in de Korte Torhoutstraat in Ieper. Naast hydrotherapie en babymassage worden er ook zwangerschapsmassages aangeboden.

Nook Babyspa wil op 26 april zijn deuren opengooien. “We hopen natuurlijk dat covid-19 geen roet in het eten zal gooien. We duimen dus dat de cijfers beteren en we onze beleving kunnen aanbieden.” Hanne Dekyvere is alvast fan van de charmante stad. “Er was al zeer lang een vraag om richting de Westhoek af te zakken en we zijn al lang fan van de stad en zijn charmes. Op die manier kunnen we voldoen aan de vraag van velen.

“We mogen van geluk spreken fantastische mensen in dienst te hebben die de mama’s en baby’s op handen dragen. Elke babyspa heeft een vaste medewerker in dienst, waarbij we tevens ook een student in dienst hebben die de opleiding vroedkunde studeert”, weet Dekyvere ons te vertellen. “We nemen geen jaarlijks verlof en zijn zes dagen op zeven open.”

Als hoofddoel stelt Nook Babyspa Ieper nog steeds de verwennerij van mama’s en baby’s voorop. “Een momentje me-time in deze moeilijke tijden is vaak meer dan welkom. Zwangere vrouwen geven wij dat tikkeltje extra aandacht die ze verdienen en ook de kersverse ouders met hun ouders verwennen we graag. We staan 100 procent achter ons concept en blijven er nog steeds in geloven”, besluit de zaakvoerster.

Unicum

Wist je dat Hanne Dekyvere haar tweede babyspa geopend heeft en dat dit een unicum is in onze contreien? Daarnaast startte ze recent een vroedvrouwenpraktijk op in hartje Kortrijk. “We leggen de lat overal heel hoog en dragen ons concept hoog in het vaandel. We willen gaan voor de ultieme gezellige beleving.” (TV)

Meer info op www.nookbabyspa.be

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.