Karl Verbauwhede van Huis Clovis in Waregem overleden

De betreurde Karl Verbauwhede. © gf
Redactie KW

Op zondag 23 februari in Sint-Eloois-Vijve overleed Karl Verbauwhede, zaakvoerder van voedingsspeciaalzaak Huis Clovis, onverwacht op 49-jarige leeftijd.

Karl Verbauwhede werd op 2 april 1970 in Waregem geboren en laat twee zonen na: Charles en Richard. Het was zijn vader Herman Verbauwhede die in 1968 Huis Clovis oprichtte in het bekende pand op de Markt. De traiteur- en delicatessenzaak raakte vlug heel druk beklant en bleef dat ook toen zoon Karl die overnam. In 2015 overleed de vader op 72-jarige leeftijd in Brugge. Karl was naast zaakvoerder van Huis Clovis ook oprichter van wijnclub Crap au Vin, Vimum et Cerveza en Provino.

De uitvaartviering rond de urne heeft plaats op vrijdag 28 februari om 11 uur in de dekenale kerk Sint-Amandus in Waregem op de Markt. Familie, vrienden en allen die Karl een warm hart toedragen, zijn welkom om de viering bij te wonen. Er is echter geen begroeting van de overledene in het uitvaartcentrum mogelijk. Karl Verbauwhede zal in een urnenkelder op de stedelijke begraafplaats De Barakke aan de Deerlijkseweg worden bijgezet.

(DJW/Vanhoutteghem Funerals)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.