Jacques Verhaeghe uit Heule overleden

Redactie KW

Jacques Verhaeghe is op 2 september op 88-jarige leeftijd overleden in het AZ Groeninge, waar hij een week eerder opgenomen was. Voordien verbleef hij sinds een drietal jaar in wzc Biezenheem in Bissegem.

Hij was geboren in Moorslede en kwam na zijn huwelijk met Jenny Claerhout in 1955 in Heule wonen. Ze vestigden zich in de Bozestraat 59. Jacques was schrijnwerker-meubelmaker van beroep. Hij werkte eerst bij Kunstwerkstede De Coene in Kortrijk en nadien bij Dula Potteau in Heule. Toen deze laatste firma de activiteiten moest stopzetten, kon hij met vervroegd pensioen. Jacques was een handige man, waardoor knutselen en klusjes opknappen zijn hobby’s waren. Hij werkte ook graag in zijn moestuin.

Hij was getrouwd met Antoinette Vanmarcke die in 2014 overleden is. Hij was vader van twee kinderen: Francis (Heule) en Nancy (met Dirk Mestdagh, Bissegem). Ralph Mestdagh was zijn kleinkind. De uitvaartdienst heeft donderdag plaatsgehad in de Sint-Godelievekerk van Heule-Watermolen. (NOM-Begr. Bloyart)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.