“Ik had jaren een grote kinderwens, nu heb ik drie leuke pluskinderen”

Knusjes in de zetel, dicht bij elkaar, met een dekentje of dons erbij en een glaasje. Voor Greg en Jennifer is het elke dag Valentijn.© (foto FODI)
Knusjes in de zetel, dicht bij elkaar, met een dekentje of dons erbij en een glaasje. Voor Greg en Jennifer is het elke dag Valentijn.© (foto FODI)
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

“Sinds ik Jennifer ken, is iedere dag voor mij Valentijn. Zondag geef ik haar een cadeautje, maar eens samen in de zetel onder een dekentje kruipen en knusjes bij elkaar zijn, is ook zalig. Dat maakt mij zo blij.” Aan het woord is zanger Greg, alias Gregory Vandenheede. Twee dagen voor Valentijn zingt hij vanuit zijn woning liefdesliedjes die hij via zijn fanpagina gratis streamt.

Privé schijnt de zon voor Gregory (34) – de neef van zangeres Laura Lynn uit Ardooie – nu veel meer dan enkele jaren geleden, sinds Jennifer De Beuf uit Oeselgem (Dentergem) in zijn leven verscheen. Jennifer (44) is de mama van Jari (19), Kato (13) en Tresor (6). Ze is afkomstig uit Gent, maar woont al zes jaar in Oeselgem.

Hoe leerden jullie elkaar kennen?

Jennifer : “Vorig jaar in augustus – tussen de twee lockdowns in zagen we elkaar voor het eerst, toevallig bij mijn buurvrouw. Greg werkte toen samen met haar man. Daarna hadden we contact via berichtjes en Facetime, maar ik was niet van plan om snel een nieuwe relatie te beginnen. Begin oktober 2020 ben ik toch eens bij Greg langsgekomen en ik ben hier blijven plakken (lacht). We hebben elk nog ons eigen huis, maar toch zijn we veel bij elkaar. Eerlijk, ik ben nog niet veel naar mijn eigen woning teruggekeerd.”

Je eerste Valentijnsdag met je nieuwe liefde. Vind je dat een belangrijke dag?

Greg : “Ik vind van wel, maar je moet niet één moment per jaar aan je geliefde denken. Ik zeg niet dat ik zo romantisch ben aangelegd, maar ik probeer toch mijn best te doen. Maar als ik zing, doe ik dat ook wel eens heel speciaal voor Jennifer.”

Jennifer : “Op materialistisch vlak is hij geen topper, maar wel met dankwoordjes, foto’s…”

Greg : “Samen in de zetel liggen, dat doen we wel veel hoor. Dat is toch ook zalig.”

Geef je een cadeau? Steek je een verrassing in elkaar?

Greg : “Zondag zullen we vooral samen doorbrengen. Dat kan met een ontbijt zijn. We zullen ook met zijn tweetjes knusjes in de zetel zitten of liggen, met een drankje erbij.”

Jennifer, schenkt Greg daar toch nog te weinig aandacht aan?

Jennifer : “Vroeger was ik romantische momenten echt niet gewoon. Je hoort mij dus zeker niet klagen. ’t Is zo’n lieve gast. Vandaag zei ik hem nog dat hij enorm lief is. Hij knuffelt graag, neemt mij stevig vast…”

Wat zijn de goede kanten van Greg?

Jennifer : “Ik waardeer enorm wat hij doet voor mijn kinderen. Hij heeft zelf geen kinderen, maar hij helpt met de opvoeding van mijn kinderen. Hij gaat met mijn dochter en zoontje om alsof het zijn eigen kinderen zijn. Hij helpt ook wel eens in het huishouden. Zijn koosnaampje? Schat.”

Wat zijn Jennifers goede kanten?

Greg : “Ze is heel open. Ze helpt mij in mijn eigen muziekkeuze en steunt me in mijn zangcarrière. Ze staat ook in voor het huishouden en springt om alles in orde te krijgen. Vraag ik: moet ik helpen , dan zegt ze altijd van niet. Ze zegt dan dat het mijn taak niet is.”

Jullie leeftijdsverschil bedraagt tien jaar. Stond je daar bij stil?

Greg : “In het begin was dat wel een knelpuntje. Ik luisterde naar bepaalde mensen en iedereen zei hetzelfde: op liefde staat geen leeftijd . Nu zegt dat me niets meer. We zien elkaar graag en dat is het belangrijkste.”

Jij hebt geen kinderen. Hoe voelt het aan om plots drie pluskinderen te hebben?

Greg : “Dat is even wennen. Mijn vrijheid was een beetje weg, maar ik heb een goede band met de kinderen. Alles verloopt zonder de minste problemen. Of ik nog zelf kinderen wil? Euh, ik denk het wel.”

Jennifer : “Dat was ook een van de knelpunten tussen Greg en mij, omdat ik tien jaar ouder ben. Ik mag geen tien jaar meer wachten indien we nog een kindje willen. Vanaf het eerste moment spraken we daarover.”

Greg : “Ik weet niet of ik er nu al klaar voor ben. Jennifers kinderen zijn ook allemaal uit de pampers.”

Jennifer : “Mijn mama zaliger was altijd onthaalmoeder. Ik zat thuis ook altijd tussen de kindjes. Ik zou er geen problemen mee hebben om nog een baby te krijgen.”

Greg : “Ik had jaren een kinderwens, maar die is een klein beetje vervlogen. De kinderen van Jennifer zijn groot. Je kan ze al een beetje alleen laten, hé.”

Sinds Greg de liefde ontdekte, is hij ook meer gemotiveerd om te zingen. Wat vind je van zijn zangtalent?

Jennifer : “Toen ik hem zag, toonde hij enkele YouTube-filmpjes. Ik vond wel dat hij kon zingen. En toen ik langskwam, zong hij speciaal voor mij. Sinds we samen zijn, zie ik hem enkel maar positief evolueren. Ik wil op muzikaal vlak mijn partner brengen waar hij thuis hoort. Misschien raakt hij ooit wel in het hele land bekend… Greg is heel streng voor zichzelf, maar ook ik mag heel kritisch zijn.”

Werd je verliefd op de zanger?

Jennifer : “Ik ben verliefd geworden op Gregory Vandenheede. Zanger Greg neem ik er bij.”

Vrijdag 12 februari kan je om 20 uur zo’n anderhalf uur luisteren naar de valentijnliedjes van Greg, te volgen via Gregs Facebookpagina.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.