IJslands huwelijksaanzoek krijgt vervolg op 20.02.2020

In de raadszaal in Anzegem vond op 20.02.20 het huwelijk plaats van Sammy Moerman en Sarron Eggermont. Hun twee zonen, Luca en Matteo, genoten volop mee. © GV
Redactie KW

Sarron Eggermont (34) en Sammy Moerman (41) bezegelden hun liefde met een huwelijk op donderdag 20.02.2020 in het bijzijn van hun twee zonen, Luca (10) en Matteo (8). Sarron is afkomstig uit Vichte en Sammy is opgegroeid in Anzegem. Met hun viertjes wonen ze in Anzegem.

Ze kozen die datum om deze heugelijke gebeurtenis extra bijzonder te maken. Ook viel de datum ongeveer samen met de datum waarop Sammy het huwelijksaanzoek deed op 19 februari 2018. “Sammy vroeg me ten huwelijk tijdens onze reis in IJsland”, vertelt Sarron. “Dat gebeurde in een grot onder de grond. Samen met een IJslandse gids organiseerde Sammy alles in het geheim. Ik was dan ook overdonderd toen ik de brandende theelichtjes zag en Sammy vroeg of ik zijn vrouw wilde worden. Hij was helemaal voorbereid. De ringen bracht hij mee uit België en daarna was er IJslandse chocoladetaart in de grot als verrassing.”

22.02.2020 om 2 uur

Een tijd geleden beslisten ze om pas te trouwen als de kinderen er mee van konden genieten. “Nu zijn we dertien jaar samen en de jongens zijn groot genoeg. Ons kerkelijk huwelijk is nu zaterdag 22.02.2020 om 2 uur in de namiddag. Na de kerkelijke dienst en de fotosessie volgt het avondfeest met familie en onze dichtste vrienden.”

(GV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.