Gouden jubileumfeest voor Lucien Maeyaert en Hilda Cannoot uit Aarsele

Lucien Maeyaert en Hilda Cannoot stapten 50 jaar geleden in het huwelijksbootje. Ze werden naar aanleiding van hun gouden huwelijksverjaardag uitgenodigd naar Huis Mulle de Terschueren voor een receptie.

Lucien Maeyaert en Hilda Cannoot werden met hun familie in Huis Mulle de Terschueren ontvangen. © Foto WME

“Ik ben een rasechte Tieltenaar”, vertelt Lucien (75). “Ik kom uit een gezin met nog twee broers en mijn zus is intussen overleden. Na mijn schoolplicht ging ik aan de slag bij de betoncentrale Express-Beton uit Tielt. Ik werkte daar heel mijn carrière lang met hart en ziel.”

“Ik ben afkomstig van Grammene”, gaat Hilda (73) verder. “Ik heb nog twee broers en één broer is overleden. Ik volgde het lager onderwijs en toen mijn schoolplicht afgerond was, hielp ik thuis mee op onze boerderij. Op 18 oktober 1968 stapte ik in het huwelijksbootje met Lucien. Na ons huwelijk kwamen wij in Tielt wonen. Momenteel wonen we in Aarsele in de Processiestraat. Ons gezin breidde uit met twee dochters: Natalie en Stefanie. Ook zij kregen kinderen en momenteel zijn we de trotse grootouders van vier kleinkinderen.”

Echte voetbalfamilie

“Nu wij met pensioen zijn en kunnen genieten van de rust heb ik meer tijd vrij om het voetbal op de voet te volgen”, neemt Lucien weer over. “Ik ben een grote voetbalfan en een echte Club Brugge-supporter. Vroeger ging ik naar de matchen kijken, nu niet meer. Ik volg wel al het sportnieuws goed op. We kunnen trouwens spreken van een echte voetbalfamilie. Twee kleinkinderen trappen een balletje en de goede raad vragen ze aan hun opa. Daarnaast geniet ik van mijn mooie tuin, want ik vertoef graag buiten. Hilda doet het huishouden en gaat graag winkelen. Als onze kleinkinderen op bezoek komen, is het een echte feestdag. We zijn trots op onze kleinkinderen en doen graag dingen samen.”

(NS)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.