Frank Debaere (55) uit Heule overleden

Frank Debaere is vorige week donderdag in het AZ Delta in Roeselare, campus Wilgenstraat, op slechts 55-jarige leeftijd overleden. Hij was de jongste tijd verzwakt en een longembolie is hem uiteindelijk fataal geworden.

Hij was in Kortrijk geboren en groeide op in Heule. Zijn ouders Georges en Rosa Debaere wonen in de Koning Leopold II-laan, maar zijn vader verblijft nu in wzc Ter Melle. In zijn jeugdjaren was Frank actief bij de Heulse volksdansgroep De Eglantier. Frank volgde een opleiding houtbewerking, ging ook in die sector aan het werk, maar moest al vroeg als rugpatiënt zijn beroepsactiviteit staken. Hij trachtte nog zoveel mogelijk van het leven te genieten. Hij was graag onder de mensen en ging geregeld biljarten of een kaartje leggen. Ook ging hij graag op reis. Hij woonde meer dan 25 jaar in de Vlaanderenstraat op Heule-Watermolen en de jongste drie jaar op een flat in de Bozestraat. Hij was vader van twee zonen: Jordi en Robin.

De afscheidsdienst heeft plaats in de Sint-Godelievekerk in Heule-Watermolen op vrijdag 27 april om 10 uur. (NOM-Begr. Debonné)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.