Diamanten paar doet graag terrasjes in centrum van Waregem

Antoine Blondeel en Jacqueline Vanheuverbeke werden uitgenodigd in het stadhuis om er hun diamanten huwelijksjubileum te vieren. Het paar uit Waregem is vaak in het stadscentrum te vinden.

Antoine Blondeel en Jacqueline Vanheuverbeke werden in het stadhuis gehuldigd. © HDV

Het wiegje van Antoine (83) stond in Kruishoutem, dat van Jacqueline (81) in Waregem. Op 18 september 1959 beloofden ze elkaar eeuwige trouw voor de ambtenaar van de burgerlijke stand in Waregem.

Antoine was zijn hele professionele leven zelfstandig stukadoor. In de weinige vrije tijd die hij had, ging hij graag fietsen. Hij houdt enorm van de natuur.

Volière

De volière met zelfgekweekte vogels schonk hem veel voldoening. Nu maakt hij ‘s namiddags samen met Jacqueline graag een wandelingetje naar het centrum waar de vele terrasjes hen uitnodigen om samen koffie te drinken.

Het biedt hen ook de gelegenheid om een babbeltje te slaan met andere mensen. ‘s Avonds stemt Antoine de televisie graag af op voetbal. Jacqueline nam na haar huwelijk de zorg voor het huishouden en de opvoeding van de kinderen op zich. Daarnaast hielp ze Antoine onder meer met de facturatie.

Ze ging tegelijkertijd met Antoine op pensioen. Ze naaide ook veel en kon genieten van een namiddag shoppen met de kinderen. Mooie herinneringen bewaren de jubilarissen uit de Meiweg aan de geboorte van dochters Hilde en Tania en hun vliegreizen naar het buitenland.

Ze zijn de trotse grootouders van Marie-Line en Anouk. (VVRK)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.