Annie Deweirdt en Omer Goossens vieren gouden huwelijksjubileum: “Dagreisjes vallen in de smaak”

Marie Cremelie en John Bauwens werden ontvangen in het gemeentehuis. © MVW
Redactie KW

Annie Deweirdt (71) en Omer Goossens (73) werden op het gemeentehuis ontvangen naar aanleiding van hun gouden huwelijksjubileum. Ze blikten terug en zagen dat hun actieve beroepsloopbaan van 50 jaar goed is geweest.

Annie Deweirdt is afkomstig van Nazareth. Daar werd het huwelijk voltrokken. Er zijn drie kinderen: Greta, Patrick en Leentje. De familie werd uitgebreid met zes kleinkinderen. “Onze beroepsactiviteit speelde zich af op de boerderij in Baarle-Drongen”, aldus Omer. “Bij het bereiken van de pensioenleeftijd trokken wij naar Olsene.

We wonen daar negen jaar en voelen ons hier goed thuis. Onze dochter Greta is onze buurvrouw. Ook dat helpt er voor te zorgen dat het heel plezant wonen is in Olsene.” Doordat ze al negen jaar met pensioen zijn, zijn ze al goed ingeburgerd in hun nieuwe leven. “Er is geen tijd om ons te vervelen. Dagreisjes vallen in de smaak. Ook het verenigingsleven krijgt heel wat aandacht. We zijn allebei lid van de gepensioneerdenbond ‘Okra’. Ook zijn wij lid van de Landelijke Gilde en de Gezinsbond. Bij deze verenigingen zijn er jaarlijks voldoende activiteiten. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om ons uit te leven en ook heel wat mensen te ontmoeten”, besluiten Annie en Omer. (RMN)